vi kÆmper for guld
 

Rybners Gymnasium

Beskrivelse af det/de enkelte uddannelsestilbud

Rybners htx tilbyder både 3- og 4-årige uddannelsesforløb med plads til morgentræning. Her kan eleven vælge frit mellem alle studieretninger. Vores mål er at eleven skal kunne opnå de bedste resultater i skolen såvel som i idrætten.

Læs mere her:

Rybners hhx tilbyder både 3- og 4-årige uddannelsesforløb med plads til morgentræning. Her kan eleven vælge frit mellem alle studieretninger men også særlig eliteidrætsklasse. Vores mål er at eleven skal kunne opnå de bedste resultater i skolen såvel som i idrætten.

Læs mere her:

Rybners stx tilbyder både 3- og 4-årige uddannelsesforløb med plads til morgentræning. Her kan eleven vælge frit mellem alle studieretninger men også særlig eliteidrætsklasse. Vores mål er at eleven skal kunne opnå de bedste resultater i skolen og i idrætten.

Læs mere her:

Rybners Tekniske Skole tilbyder uddannelsesforløb med plads til morgentræning. Her kan eleven vælge frit mellem alle studieretninger. Vores mål er at eleven skal kunne opnå de bedste resultater i skolen og i idrætten.

Rybners Handelsskole tilbyder uddannelsesforløb med plads til morgentræning. Her kan eleven vælge frit mellem alle studieretninger. Vores mål er at eleven skal kunne opnå de bedste resultater i skolen såvel som i idrætten.

Følg os

Kontakt

Rybners Tekniske Gymnasium
Karsten Skov Rasmussen 
ksra@rybners.dk 
Tlf. 2275 7949

Rybners Handelsgymnasium
Troels Finjord Højberg
tfh@rybners.dk

og

Preben Jahreis
pj@rybners.dk
Tlf. 7913 4511

Rybners Almene Gymnasium
Simon Due
sd@rybners.dk

og

Preben Jahreis
pj@rybners.dk
Tlf. 7913 4511

Rybners Tekniske Skole
Jesper Køhler Christensen 
jkc@rybners.dk 
Tlf. 7913 4511

Rybners Handelsskole
Leon Frank Dreier Jørgensen
lj@rybners.dk
Tlf. 7913 4511


Luk

Del