vi kÆmper for guld
 

På de unges vilkår

 
Der bliver hele tiden sat nye tiltag i gang for at gøre talentarbejdet i dansk elitesport endnu bedre. Det handler nemlig om at udvikle fremtidens vindere.
 
 

De danske talenter har de seneste år markeret sig kraftigt på internationalt topplan i deres aldersgrupper. For at det skal fortsætte, samarbejder Team Danmark med en række forbund omkring talentarbejdet, så der også fremadrettet udvikles senioratleter i verdensklasse.

Talentudvikling Sådan arbejder vi

Video

 
Sportslig udvikling i kombination med skole og uddannelse
Idrætsfolkeskolerne er i rivende udvikling. I dag har over 10.000 børn mere og bedre idræt på idrætsskoler i Elitekommunerne både i særlige idrætsklasser for talenter i 7. - 9. klasse og i bredere idrætsskoler for 0. - 6. klasse.

Video

 
Elitesports organisering og rollefordeling fra klub til landsholdsniveau
Systematisk talentudvikling, klar rollefordeling og en enkel administration er nogle af de afgørende faktorer for international sportslig succes.

Video

 
ATK 2.0 - Træning af børn og unge
"ATK 2.0 - Træning af børn og unge" er Team Danmarks koncept for aldersrelateret træning. Bogen indeholder en række anbefalinger inden for forskellige fagområder såsom fysisk træning, sportspsykologi og ernæring. Her er nogle generelle anbefalinger omkring træning af børn og unge.

Video

 
Ishockey træner efter alder
Team Danmark samarbejder med 22 forbund om udvikling, beskrivelse og implementering af aldersrelaterede træningskoncepter (ATK). Ét af dem er Danmarks Ishockey Union.

Medarbejdere Kontakt vores medarbejdere

 
 
 
Jesper Starcke
Konsulent Tlf.:  5361-1685 E-mail:  LOADEMAIL[jest]DOMAIN[teamdanmark.dk]
 

 
228
Team Danmark støttede talenter under 18 år i 2013
2
ATK-bøger publiceret
9,2
million kroner i direkte støtte til talenter i 2013
1
mio. kroner til forskning inden for talentudvikling
53
Udvalgte talenter fra 19 forbund i Team Danmarks talentprogram i 2016
Luk

Del