vi kÆmper for guld
 

Nyhedsarkiv

 
18.11.17
Danmark er klar til VM i fodbold til sommer, og den forrygende 5-1 sejr over Irland viser, hvordan elitesport kan skabe sammenhold, nationalfølelse og -identitet, mener professor Hans Bonde.
Team Danmark
17.11.17
Forsvarsministeriets koncern er blevet praktikpartner hos Team Danmark og tilbyder nu eliteatleter praktikforløb med fleksible vilkår. Partnerskabet giver atleterne mulighed for at tage en uddannelse sideløbende med deres eliteidrætskarriere.
06.11.17
Ishockeyspilleren Mikkel Bødker blev henover sommeren testet med Team Danmarks nyudviklede universelle styrketestbatteri (USTB) med henblik på at optimere hans fysiske form til sæsonstart i NHL.
Fysisk træning / Test / Team Danmark
03.11.17
VIA Elitesport og Team Danmark vil give elitesportsudøvere på internationalt niveau bedre mulighed for at kombinere uddannelse og elitesportskarriere.
Team Danmark
12.10.17
Bredere dækning af danske atleters præstationer kan styrke dansk eliteidræt. Derfor er danskernes ønske om mere alsidighed i mediernes sportsdækning dagens gode nyhed, mener Team Danmarks direktør, Lone Hansen.
Team Danmark
30.09.17
Dansk rosport er i gang med at levere et flot VM. Gennem flere måneder er der arbejdet intenst på at få nye konstellationer op på verdensklasseniveau. Det har kostet blod, sved, tårer og ikke mindst penge.
29.09.17
Tre både er allerede i A-finalen og flere kan kvalificere sig i løbet af fredag. Bl.a. herrefireren viser, at der måske er en ny dansk Guldfirer på vej i den tunge klasse. ”Resultaterne viser, at elitearbejdet i Bagsværd er af allerhøjeste karat,” siger Team Danmarks direktør, Lone Hansen.
29.09.17
Team Danmarks direktør, Lone Hansen, roser Parasport Danmark for deres arbejde for at skabe mere objektivitet og større gennemsigtighed i parasporten.
Team Danmark
29.09.17
Interview med den nykårede U23-verdensmester på enkeltstart, 18-årige Mikkel Bjerg.
Team Danmark
28.09.17
Viktor Axelsen og Caroline Wozniacki spillede sig søndag helt til tops i Tokyo og viste Danmark frem på fornemste vis forud for det store danske erhvervsfremstød i Japan 10.-13. oktober.
Team Danmark
20131010 OL Sochi Curling herrer 123
27.09.17
Team Danmarks bestyrelse har fastlagt støtten til Dansk Curling Forbund for 2018. Der er afsat ca. 1,1 mio. kroner til elitearbejdet i forbundet, og efter kvindeholdet tidligere på året gik i opløsning er støtten målrettet herreholdets aktiviteter frem mod vinter-OL i 2018.
14.09.17
”Det er et tilbud at være på et landshold, og man kommer ikke i et arbejdstager-arbejdsgiverforhold af at repræsentere sit land,” siger Lone Hansen, direktør for Team Danmark.
Vis flere
Vises: 12 ud af 426 nyheder

InfobrevTeam Danmarks infobrev til atleter

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Luk

Del