vi kÆmper for guld
 

Nyhedsarkiv

 
21.07.17
VM i svømning i Budapest er første skridt på vej mod Tokyo i 2020. Danmark stiller med hele ti VM-debutanter og et hold med en gennemsnitsalder på bare 22 år.
Team Danmark
21.07.17
Sommer og sol lader vente på sig, men heldigvis er sommer også lig med højsæson for store mesterskaber med seje atleter, der kæmper for guld til Danmark.
Team Danmark
13.07.17
De danske para-atleter går efter medaljer ved VM i London, som er den første store prøve frem mod PL i Tokyo i 2020.
Team Danmark
07.07.17
Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund søger en projektdirektør med ansvar for at udvikle en implementeringsplan for Nationalt Elitesportscenter (NEC) i København.
Team Danmark
04.07.17
Watt, vægt, vindmodstand? Hvilke egenskaber bliver afgørende for Jakob Fuglsangs chancer i bjergene i tour de france?
Team Danmark
30.06.17
Team Danmark søger en kommunikationskonsulent, der kan være med til at udvikle forståelsen for eliteidræt i Danmark og øge engagementet og begejstringen for eliteidrætten i samfundet.
Team Danmark
28.06.17
Op mod 10-15 pct. af de mest populære kosttilskudsprodukter kan indeholde stoffer, der er står på dopinglisten. Risikoen for at indtage forurenede produkter er tæt på 50 pct., når det drejer sig om produkter i tabletform. For at minimere risikoen for en positiv dopingtest anbefaler Team Danmark at benytte produkter, der er testet for indhold af forbudte stoffer på www.Informed-sport.com.
Sportsernæring / Team Danmark
28.06.17
Der findes mange kosttilskudsprodukter på markedet, og det kan være svært at vide, hvad de præcis indeholder. Team Danmark efterlyser tydeligere krav til producenterne af kosttilskud og løbende test af produkter på markedet. Det kan formindske risikoen for uforvarende at indtage forurenede produkter.
Sportsernæring
26.06.17
Elite- og verdensklasseatleter i Aarhus kan se frem til endnu bedre elite- og træningsmiljø, når Team Danmark til efteråret samler aktiviteterne omkring Ceres Park. Det markerer samtidig de første skridt mod et regionalt Nationalt Elitesportscenter (NEC) ved at styrke forskningssamarbejdet med Aarhus Universitet.
Team Danmark
26.06.17
Faste aftaler, korte og tydelige beskeder, når spillerne er stressede, og fokus på leadership og hierarki i truppen. Team Danmarks sportspsykolog, Greg Diment, har sammen med landstræner Nils Nielsen gennem mere end tre år haft fokus på at udvikle og forberede kvindelandsholdet i fodbold mentalt på EM i juli.
Sportspsykologi / Team Danmark
24.06.17
Team Danmark og Dansk Skøjte Union indgår et samarbejde omkring optimering af speedskaterne Elena Møller Rigas og Viktor Hald Thorups forberedelser til OL i 2018.
Team Danmark / Pressemeddelelse
23.06.17
Verdensmesteren i cykling, Amalie Dideriksen, er en af årets sports-studenter, som har taget en forlænget ungdomsuddannelse hos en af Team Danmarks uddannelsespartnere.
Karriere og uddannelse / Elitekommuner / Team Danmark
Vis flere
Vises: 12 ud af 403 nyheder

InfobrevTeam Danmarks infobrev til atleter

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Luk

Del