vi kÆmper for guld
 

Nyhedsarkiv

 
14.09.17
”Det er et tilbud at være på et landshold, og man kommer ikke i et arbejdstager-arbejdsgiverforhold af at repræsentere sit land,” siger Lone Hansen, direktør for Team Danmark.
31.08.17
Regeringen afsætter fire mio. kr. til Team Danmark i sit finanslovsudspil. Det skal imødekomme nedgangen i Team Danmark-støtten fra udlodningsmidlerne. ”Regeringens udspil er et meget vigtigt signal om, at Danmark prioriterer eliteidrætten,” siger Team Danmarks formand, Frank Jensen.
Team Danmark / Pressemeddelelse
28.08.17
Mens solen har gemt sig, har de danske atleter vist sig fornemt frem til både VM og EM i sommermånederne. Atleter i bl.a. badminton, cykling, parasport, dressur, kajak, orienteringsløb, fodbold og svømning har vundet medaljer til Danmark i løbet af sommeren. Det vidner om et stærkt elitearbejde i mange forbund, og så viser det, at vi har atleter og trænere i verdensklasse, og at Team Danmarks eliteidrætsmodel virker.
17.08.17
Team Danmark søger en dygtig fysioterapeut til vores sportsmedicinske klinik i Sportens Hus i Aarhus, som kan bidrage til at indfri Team Danmarks målsætninger og gøre Team Danmark til en endnu stærkere samarbejdspartner for specialforbund og eliteatleter frem mod OL i Tokyo 2020.
16.08.17
Dansk Selskab for Sports Fysioterapi (DSSF) og Team Danmark inviterer til temadag den 28. november 2017 i København. Temadagen er for fysioterapeuter og læger tilknyttet Elitekommunerne, Specialforbundene, Team Danmark og DSSF medlemmer med del A eller praktisk/klinisk eksamen. Ved ledige pladser en måned før afholdelse kan andre DSSF medlemmer også deltage efter ”først til mølle princippet”.
Sportsmedicin
10.08.17
Torsdag var Kronprins Frederik til rejsegilde på Aarhus Internationale Sejlsportscenter, der skal står klar til VM i 2018. Sejlsportscenteret tilbyder faciliteter i verdensklasse og bliver et fyrtårn for dansk sejlsport.
Team Danmark
Maja Almpix 7
10.08.17
Orienteringsløberen Maja Alm drømmer om at løbe OL i Tokyo på atletikbanen. Det er dog ikke kun for oplevelsens skyld, hun vil være med. Ambitionen er en finaleplads.
Team Danmark
09.08.17
Vi søger en dygtig sportspsykologisk konsulent, som kan indgå i Team Danmarks sportspsykologiske fagfællesskab. Du skal understøtte sportslige resultater på international niveau, udvikle bedre rammer og vilkår for atleterne, og bidrage til at udvikle stærke talentmiljøer i dansk eliteidræt.
09.08.17
We are looking for a skilled sports psychology consultant to join Team Denmark’s team of sports of consultants. You must support sporting results at an international level, develop better terms and conditions for athletes, and contribute to developing strong talent environments in Danish elite sport.
05.08.17
Team Danmark og DBU’s fælles målsætning for kvindelandsholdet ved EM var en semifinale. Pladsen i søndagens finale er kronen på en stærk holdindsats både på og uden for banen.
Team Danmark
03.08.17
Frem mod VM i atletik har maratonløberen Abdi Ulad trænet i at drikke mere under løb for at forebygge, at han kollapser, som det bl.a. skete efter OL-løbet i Rio. Forhåbentlig kan den nye væskestrategi samtidig være med til at forbedre Abdis præstationsevne.
Sportsernæring / Test / Team Danmark
28.07.17
De danske VM-svømmere ved hjemmefra, hvad det er, der giver dem fart i vandet. Kunsten er at håndtere forventninger og holde fokus på opgaven.
Sportspsykologi / Team Danmark
Vis flere
Vises: 12 ud af 415 nyheder

InfobrevTeam Danmarks infobrev til atleter

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Luk

Del