vi kÆmper for guld
 

Nyhedsarkiv

 
23.06.17
Verdensmesteren i cykling, Amalie Dideriksen, er en af årets sports-studenter, som har taget en forlænget ungdomsuddannelse hos en af Team Danmarks uddannelsespartnere.
Karriere og uddannelse / Elitekommuner / Team Danmark
23.06.17
De danske orienteringsløbere tager til VM i Estland med medaljeambitioner, og sportspsykologi har været en vigtig del af forberedelserne.
Sportspsykologi / Team Danmark
19.06.17
Salling Fondene donerer 50 mio. kr. til Team Danmarks arbejde frem mod OL i Tokyo i 2020. Det er den største enkeltstående donation til dansk eliteidræt nogensinde.
Team Danmark / Pressemeddelelse
01.06.17
De unge talenter har med idrætsklasserne fået gode muligheder for at kombinere skolegang og idræt. Eleverne i idrætsklasserne er minimum på faglig højde med andre elever i folkeskolen, og de klædes på til en karriere, hvor de kan kombinere skole og eliteidræt efter folkeskolen. Det viser det treårige forskningsprojekt ’Plads til idrætstalenter i den danske folkeskole’, der netop er offentliggjort.
Elitekommuner / Talentarbejde / Team Danmark
17.05.17
Q&A med Henrik Them, som er ny formand for aktivkomitéen.
Team Danmark
17.05.17
Da Aja Runge Holmegaard blev ramt af en skade, kanaliserede hun al den energi, hun skulle have brugt i rotræningen, over på studierne. Men regnskabet gik ikke op.
Karriere og uddannelse / Sportsmedicin
08.05.17
Det har en lang række positive afledte effekter at tilbyde talenter gode rammer og vilkår som Elitekommune. Det skriver Helsingørs borgmester Benedikte Kiær i sin kommentar
Elitekommuner
08.05.17
Danmark skal have nyt rostadion i verdensklasse og Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Københavns Kommune løfter i fællesskab etableringen af Danmarks Rostadion. Det er et ambitiøst projekt til en værdi af 90 millioner kroner. Samarbejdet er ifølge forsker optimal ressourceudnyttelse og et eksempel til efterfølgelse.
Elitekommuner
06.05.17
Haderslev Kommune udvider deres talentfokus til at omfatte musik- og sangtalenter. Konceptet trækker på Team Danmarks duel career-princip om, at prioritering af både uddannelse og idræt giver positiv effekt i sportsarenaen, på skolen og på det menneskelige plan.
Elitekommuner
06.05.17
Kommentar: Dansk eliteidræt har flyttet sig markant siden 1985. For at fastholde den positive udvikling, er det nødvendigt, at Danmark tager nye skridt, for at sikre gode rammer og vilkår for atleter og træner. Det første skridt er etablering af et Nationalt Elitesportscenter, som vil være det største skridt for dansk eliteidræt i mange år, skriver Team Danmarks formand, Frank Jensen.
28.04.17
Badminton Danmark vil justere på talentarbejdet med udgangspunkt i værdisættet og ATK 2.0. Det fortæller sportschef, Jens Meibom.
Talentarbejde
26.04.17
En række af verdens førende sportspsykologer er de næste tre dage samlet i København, hvor Team Danmark er vært for den internationale konference ’ACT-Summit 2017’.
Vis flere
Vises: 12 ud af 392 nyheder

InfobrevTeam Danmarks infobrev til atleter

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Luk

Del