vi kÆmper for guld
 

Nyhedsarkiv

 
21.04.17
2016 var et år spækket med unikke sportsoplevelser. 89 gange stod danske atleter på medaljeskamlen og ved OL i Rio vandt danske atleter historiske 15 medaljer – det bedste OL-resultat siden OL i London 1948. Det og meget mere kan du læse om i Team Danmarks Årsberetning 2016.
Team Danmark
07.04.17
AART Architects vinder sammen med Elkiær + Ebbeskov Arkitekter, LIW Planning og Viggo Madsen Rådgivende Ingeniører arkitektkonkurrencen om at tegne Danmarks nye, nationale rostadion ved Bagsværd Sø. ”Det er et fantastisk projekt for dansk eliteidræt,” siger Team Danmarks direktør Lone Hansen
07.04.17
Nyt udviklingsnetværk skal støtte fremtidens sportspsykologiske konsulenter i at udvikle deres praktiske færdigheder efter endt uddannelse.
Sportspsykologi / Team Danmark
03.04.17
Genopladning handler ikke kun om at slappe af med det, du bedst kan lide at lave. Find ud af, hvad der genoplader dine batterier og investér tid og energi i det – særligt på træningslejre og i konkurrencer. Få tre gode råd til, hvordan du sikrer effektiv genopladning.
Sportspsykologi / Forskning / Team Danmark
03.04.17
Et ungt, men yderst talentfuldt hold ryttere rejser i den kommende uge til VM i Hong Kong. Der er gode muligheder for at lande Danmarks første VM-medaljer i 2017.
22.03.17
De kvindelige danske cykelryttere er i gang med et gennembrud for dansk cykling på de europæiske landeveje. En af årsagerne til successen er et udviklingsprojekt, der har haft fokus på at opbygge et elitemiljø målrettet kvinderne.
Team Danmark
09.03.17
Det canadiske fodboldforbund har ansat Kenneth Heiner-Møller som assistenttræner for kvindelandsholdet. Derfor stopper han som konsulent i Team Danmark med udgangen af april.
Team Danmark
08.03.17
Atleter fravælger erhvervsuddannelser, fordi der mangler fleksibilitet i uddannelses- og praktikforløbet. Nu lancerer Team Danmark en praktikpartnermodel, der skal gøre det attraktivt for danske virksomheder at ansætte eliteatleter på fleksible vilkår.
Karriere og uddannelse / Team Danmark
06.03.17
Yoga-inspireret træning skal gøre svømmerne bedre til at holde den perfekte position og balance i vandet. Det fortæller Team Danmarks fysiske træner, Mads Brink Hansen, som i februar var med svømmelandsholdet på 'warm weather camp' i Sydafrika.
Fysisk træning / Team Danmark
06.03.17
Ny Team Danmark-støttet forskning i risikoen for skulderskader i håndbold ved pludselig forøget trænings- og kampmængde. Resultaterne kan bidrage til at sikre en forsvarlig træning af børn og unge.
Sportsmedicin / Forskning / Team Danmark
03.03.17
Nyt testbatteri og fysiologisk kajakprofil bliver et værdifuldt analyseredskab for kajaklandsholdet frem mod OL i Tokyo i 2020.
Test / Team Danmark
02.03.17
”Der er behov for at forbedre de økonomiske rammer og vilkår for danske eliteatleter, men løsningen er ikke proforma-ansættelser i staten. Vi har en model, hvor der er plads til at tage en uddannelse og udvikle sig sportsligt,” siger Lone Hansen, direktør for Team Danmark.
Team Danmark
Vis flere
Vises: 12 ud af 380 nyheder

InfobrevTeam Danmarks infobrev til atleter

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Luk

Del