vi kÆmper for guld
 

Nyhedsarkiv

 
22.03.17
De kvindelige danske cykelryttere er i gang med et gennembrud for dansk cykling på de europæiske landeveje. En af årsagerne til successen er et udviklingsprojekt, der har haft fokus på at opbygge et elitemiljø målrettet kvinderne.
Team Danmark
09.03.17
Det canadiske fodboldforbund har ansat Kenneth Heiner-Møller som assistenttræner for kvindelandsholdet. Derfor stopper han som konsulent i Team Danmark med udgangen af april.
Team Danmark
08.03.17
Atleter fravælger erhvervsuddannelser, fordi der mangler fleksibilitet i uddannelses- og praktikforløbet. Nu lancerer Team Danmark en praktikpartnermodel, der skal gøre det attraktivt for danske virksomheder at ansætte eliteatleter på fleksible vilkår.
Karriere og uddannelse / Team Danmark
06.03.17
Yoga-inspireret træning skal gøre svømmerne bedre til at holde den perfekte position og balance i vandet. Det fortæller Team Danmarks fysiske træner, Mads Brink Hansen, som i februar var med svømmelandsholdet på 'warm weather camp' i Sydafrika.
Fysisk træning / Team Danmark
06.03.17
Ny Team Danmark-støttet forskning i risikoen for skulderskader i håndbold ved pludselig forøget trænings- og kampmængde. Resultaterne kan bidrage til at sikre en forsvarlig træning af børn og unge.
Sportsmedicin / Forskning / Team Danmark
03.03.17
Nyt testbatteri og fysiologisk kajakprofil bliver et værdifuldt analyseredskab for kajaklandsholdet frem mod OL i Tokyo i 2020.
Test / Team Danmark
02.03.17
”Der er behov for at forbedre de økonomiske rammer og vilkår for danske eliteatleter, men løsningen er ikke proforma-ansættelser i staten. Vi har en model, hvor der er plads til at tage en uddannelse og udvikle sig sportsligt,” siger Lone Hansen, direktør for Team Danmark.
Team Danmark
07.02.17
Den nye model om fordeling af udlodningsmidler giver Team Danmark klarhed over de økonomiske ressourcer til eliteidrætten de kommende år.
Team Danmark
07.02.17
Beundring for den danske model og 15 OL-medaljer samt inspiration til arbejdet med finansiering af eliteidrætten og udvikling af en model for et nationalt elitesportscenter.
Team Danmark
31.01.17
Team Danmark er på udkig efter en dygtig sportskonsulent, som kan være med til at koordinere og udvikle dansk eliteidræt og gøre Team Danmark til en endnu stærkere samarbejdspartner for specialforbund og andre interessenter.
Team Danmark
27.01.17
En strategisk satsning skal gøre Syddansk Universitet til internationalt førende universitet i fodboldforskning. ”Et glimrende initiativ for ny viden kan give de sidste marginaler i eliteidrættens verden,” siger Team Danmarks direktør, Lone Hansen.
Forskning / Team Danmark
21.01.17
To ud af tre OL- og VM-medaljer blev i 2016 vundet af eliteatleter, der er under uddannelse. Samtidig præsterer atleterne bedre på studierne end den gennemsnitlige studerende. Det viser ny analyse fra Aarhus Universitet.
Karriere og uddannelse / Team Danmark
Vis flere
Vises: 12 ud af 375 nyheder

InfobrevTeam Danmarks infobrev til atleter

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Luk

Del