vi kÆmper for guld
 

Nyhedsarkiv

 
17.05.17
Q&A med Henrik Them, som er ny formand for aktivkomitéen.
Team Danmark
17.05.17
Da Aja Runge Holmegaard blev ramt af en skade, kanaliserede hun al den energi, hun skulle have brugt i rotræningen, over på studierne. Men regnskabet gik ikke op.
Karriere og uddannelse / Sportsmedicin
08.05.17
Det har en lang række positive afledte effekter at tilbyde talenter gode rammer og vilkår som Elitekommune. Det skriver Helsingørs borgmester Benedikte Kiær i sin kommentar
Elitekommuner
08.05.17
Danmark skal have nyt rostadion i verdensklasse og Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Københavns Kommune løfter i fællesskab etableringen af Danmarks Rostadion. Det er et ambitiøst projekt til en værdi af 90 millioner kroner. Samarbejdet er ifølge forsker optimal ressourceudnyttelse og et eksempel til efterfølgelse.
Elitekommuner
06.05.17
Haderslev Kommune udvider deres talentfokus til at omfatte musik- og sangtalenter. Konceptet trækker på Team Danmarks duel career-princip om, at prioritering af både uddannelse og idræt giver positiv effekt i sportsarenaen, på skolen og på det menneskelige plan.
Elitekommuner
06.05.17
Kommentar: Dansk eliteidræt har flyttet sig markant siden 1985. For at fastholde den positive udvikling, er det nødvendigt, at Danmark tager nye skridt, for at sikre gode rammer og vilkår for atleter og træner. Det første skridt er etablering af et Nationalt Elitesportscenter, som vil være det største skridt for dansk eliteidræt i mange år, skriver Team Danmarks formand, Frank Jensen.
28.04.17
Badminton Danmark vil justere på talentarbejdet med udgangspunkt i værdisættet og ATK 2.0. Det fortæller sportschef, Jens Meibom.
Talentarbejde
26.04.17
En række af verdens førende sportspsykologer er de næste tre dage samlet i København, hvor Team Danmark er vært for den internationale konference ’ACT-Summit 2017’.
21.04.17
2016 var et år spækket med unikke sportsoplevelser. 89 gange stod danske atleter på medaljeskamlen og ved OL i Rio vandt danske atleter historiske 15 medaljer – det bedste OL-resultat siden OL i London 1948. Det og meget mere kan du læse om i Team Danmarks Årsberetning 2016.
Team Danmark
07.04.17
AART Architects vinder sammen med Elkiær + Ebbeskov Arkitekter, LIW Planning og Viggo Madsen Rådgivende Ingeniører arkitektkonkurrencen om at tegne Danmarks nye, nationale rostadion ved Bagsværd Sø. ”Det er et fantastisk projekt for dansk eliteidræt,” siger Team Danmarks direktør Lone Hansen
07.04.17
Nyt udviklingsnetværk skal støtte fremtidens sportspsykologiske konsulenter i at udvikle deres praktiske færdigheder efter endt uddannelse.
Sportspsykologi / Team Danmark
03.04.17
Genopladning handler ikke kun om at slappe af med det, du bedst kan lide at lave. Find ud af, hvad der genoplader dine batterier og investér tid og energi i det – særligt på træningslejre og i konkurrencer. Få tre gode råd til, hvordan du sikrer effektiv genopladning.
Sportspsykologi / Forskning / Team Danmark
Vis flere
Vises: 12 ud af 388 nyheder

InfobrevTeam Danmarks infobrev til atleter

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Luk

Del