vi kÆmper for guld
 

Nyhedsarkiv

 
09.01.18
Idans årlige resultatanalyse for 2017 fremhæver en række fremragende danske resultater i 2017 men viser samtidig, at 2017 var et år med samlet tilbagegang. ”Der er dog ikke noget, der tyder på at den danske model pludselig er holdt op med at virke,” siger en af rapportens forfattere Rasmus K. Storm.
06.01.18
Det blev den netop afgåede rektor for Falkonergårdens Gymnasium og HF der løb med Team Danmark og Dansk Supermarkeds Talentpris 2017 ved DRs gallashow Sport 2017. Prisen er givet for næsten 35 års utrættelig indsats for at sikre atleter fleksible uddannelsesvilkår.
Talentarbejde / Team Danmark / Pressemeddelelse
05.01.18
Lørdag aften uddeles Team Danmark og Dansk Supermarkeds Talentpris til DRs gallashow Sport 2017. De nominerede er kvindelandstræner i DCU Cathrine Marsal, udviklingschef hos Danmarks Ishockey Union Flemming Green og forhenværende rektor for Falkonergården Gymnasium og HF Kirsten Cornelius.
29.12.17
2017 har været et år med store sportsoplevelser på og uden for banen, inspirerende samarbejde om dansk eliteidræt og en historisk donation fra Salling Fondene.
Team Danmark
27.12.17
2017 har været et sportsår med store oplevelser. Danske atleter leverede verdensmesterskaber og europamesterskaber på trods af stigende konkurrence fra flere nationer.
Team Danmark / Pressemeddelelse
13.12.17
Nyt projektsamarbejde mellem Team Danmark, Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Dansk Fægte-Forbund (DFF) skal styrke talent- og elitekulturen i dansk fægtning. Målet er at skabe et stærkt elitemiljø, som kan blive en del af Team Danmarks støttekoncept.
Team Danmark / Pressemeddelelse
13.12.17
Flere og flere køber særlige produkter med proteintilskud, men er det en god idé at indtage ekstra proteiner, og hvornår skal du gøre det? Team Danmarks sportsernæringskonsulent, Majke Jørgensen, giver dig her et par tommelfingerregler.
Sportsernæring
12.12.17
Team Danmarks bestyrelse har fastlagt støtten til elitearbejdet i 23 specialforbund næste år. Der er afsat 82,4 mio. kr. til udviklingen af eliteidrætten i foreløbig 23 specialforbund det kommende år. Samtidig kan flere specialforbund se frem til donationsmidler fra Salling Fondene.
Team Danmark / Pressemeddelelse
11.12.17
Team Danmark søger en dygtig sportsfysiolog, der kan være med til at videreudvikle eliteidrætten i Danmark. Vores nye sportsfysiolog skal bidrage til at indfri vores målsætninger og gøre Team Danmark til en endnu stærkere samarbejdspartner for specialforbund og eliteatleter frem mod OL i Tokyo 2020.
Team Danmark
30.11.17
Efteråret har budt på flere inspirationsmøder med andre nationers eliteidrætsorganisationer – møder der er med til at vise styrker og potentialer ved Team Danmarks eliteidrætsmodel. Flere lande er imponeret over samarbejdet med Elitekommunerne og peger på Team Danmarks muligheder for skarpe prioriteringer pga. politisk uafhængighed som en af årsagerne til den gode udvikling.
30.11.17
Team Danmark har forlænget samarbejdet med alle fem Elitekommuner, hvis aftaler udløb i 2017. Dermed er der forsat 22 Elitekommuner, som i samarbejde med Team Danmark er med til at sikre en rød tråd i talentarbejdet fra klubber, specialforbund til national eliteidræt.
Elitekommuner
27.11.17
Team Danmark indstiller orienteringsløber Maja Alm, badmintonspiller Viktor Axelsen og Dansk Sejlunion til Kulturministerens Idrætspris 2017. Samtidig indstilles landstræner i parabordtennis Christoffer Petersen til Kulturministerens Parasportspris.
Vis flere
Vises: 12 ud af 440 nyheder

InfobrevTeam Danmarks infobrev til atleter

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Luk

Del