vi kÆmper for guld
 

Team Danmark søger fysioterapeut til sportsmedicinsk klinik i Aarhus
17.08.17

Team Danmark søger en dygtig fysioterapeut til vores sportsmedicinske klinik i Sportens Hus i Aarhus, som kan bidrage til at indfri Team Danmarks målsætninger og gøre Team Danmark til en endnu stærkere samarbejdspartner for specialforbund og eliteatleter frem mod OL i Tokyo 2020.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med eliteatleter, trænere og sportschefer og vil få et unikt indblik i eliteidrættens fascinerende verden gennem din hverdag på klinikken og i forbindelse med rejser med landshold til konkurrencer og træningslejre.

Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling i perioden fra 1. november 2017 til 31. december 2018.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer og erfaringer:

  • Erfaren fysioterapeut med stærk sportsmedicinsk profil inden for manuel behandling, rehabilitering, træning, og testning.
  • Gerne erfaring med at arbejde inden for elitesport.
  • Dansk Selskab for Sports Fysioterapi (DSSF) uddannelse eller lignende.
  • Erfaring med digitale øvelsesprogrammer
  • Personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner
  • God skriftlig og mundtlig formuleringsevne (dansk og engelsk)
  • Evne til at arbejde selvstændigt
  • God til at skabe tillidsfulde relationer
  • Har lyst til tværfagligt samarbejde

Dine væsentligste arbejdsopgaver

Du vil blive et fast omdrejningspunkt i Team Danmark-klinikken i Aarhus, som tilbyder sportsmedicinsk service til atleter fra en række sportsgrene. Du vil indgå i et integreret tværfagligt samarbejde med læge, sportsernæringskonsulent, sportsfysiolog og massør med henblik på at yde atleterne optimal ekspertbistand. Du kommer til at indgå i Team Danmarks fagfælleskab for sportsfysioterapi, behandling og profylakse.

Ud over at arbejde i Team Danmarks sportsmedicinske klinik i Aarhus vil der være rejseaktivitet med landshold til konkurrencer og træningslejre samt regelmæssig mødeaktivitet i Team Danmarks kontorer i Idrættens Hus i Brøndby.

Team Danmark planlægger i de kommende år at opprioritere indsatsen i Østjylland ved at etablere et regionalt Nationalt Elitesportscenter i Aarhus i samarbejde med Aarhus Kommune (ESAA), Aarhus Universitet og øvrige regionale aktører. 

Kontaktinfo og ansøgningsfrist

Du kan få nærmere oplysninger om stillingen hos afdelingschef Knud Skadborg, tlf. 2924 6548 eller mail knsk@teamdanmark.dk 
Ansøgning sendes i en samlet PDF til job@teamdanmark.dk senest 5. september 2017, kl. 12.00.

Vi afholder samtaler d. 13. september 2017 i Aarhus.

Løn og tiltrædelse

Vi er klar til byde dig velkommen 1. november 2017. Stillingen er fuldtid og lønnen er efter kvalifikationer. Arbejdssted er Team Danmarks Sportsmedicinske klinik i Aarhus, som i løbet af efteråret 2017 vil flytte ind i nye lokaler i Sportens Hus på Ceres Park.  

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Følg os

Yderligere oplysninger

Knud Skadborg
Afdelingschef, Team Danmark
Tlf: 2924 6548
Mail: knsk@teamdanmark.dk 

Om Team Danmark

Team Danmark er en offentlig selvejende institution under Kulturministeriet, som varetager den overordnede koordinering og udvikling af dansk eliteidræt på en social og samfundsmæssig forsvarlig måde.

Derfor arbejder Team Danmark på at forbedre rammer og vilkår i bl.a. uddannelsessystemet, og vi arbejder hver dag tæt sammen med specialforbund, landstrænere og atleter om at skabe store danske præstationer på alverdens sportsarenaer.

Luk

Del