vi kÆmper for guld
 

Sportsernæring Sådan hjælper vi dig

Video

Atleternes guldkorn om sportsernæring
Hvordan du spiser, hvornår du spiser, og hvordan du sammensætter din kost. Det, og mange flere emner, er med til at afgøre en topatlets præstation. Derfor har Team Danmarks sportsdiætister produceret ni videoindslag, som viser, hvad der er mest hensigtsmæssigt at gøre. LÆS MERE

Nyheder

 • 04.05.2016
  Der er mindre end 100 dage til OL, og Team Danmarks eksperter arbejder tæt sammen med forbund og atleter om at sikre et top-tunet OL-hold!
  Fysisk træning / Karriere og uddannelse / Sportsernæring / Sportsmedicin / Sportspsykologi / Præstationsanalyse / Test / Team Danmark
 • 23.03.2015
  Castus, der producerer frugtstænger og frugtpålæg, er ny kommerciel partner med Team Danmark. Samarbejdet løber foreløbigt frem til efter OL i Rio, og det første resultat af det nye partnerskab - en ny ”Castus Sport” – er på hylderne i forretningerne i løbet af de kommende uger.
  Sportsernæring / Team Danmark
 • 20.03.2015
  At dyrke eliteidræt kræver stort fokus på at få den rigtige kost. Relativ energimangel i sport (REM-S) er en ny term, der fokuserer på, om atleter får tilstrækkelig med energi til at dyrke deres sport.
  Sportsernæring / Team Danmark
Luk

Del