vi kÆmper for guld
 

Sportspsykologi

Video

 
Hjælp til det mentale
Siden 2008 har Team Danmark tilbudt ekspertbistand inden for det sportspsykologiske område. Og de sportspsykologiske konsulenter arbejder stenhårdt på at få både trænere, forbund og ikke mindst atleter til at opnå mental verdensklasse.

Nyheder

 • 28.07.2017
  De danske VM-svømmere ved hjemmefra, hvad det er, der giver dem fart i vandet. Kunsten er at håndtere forventninger og holde fokus på opgaven.
  Sportspsykologi / Team Danmark
 • 26.06.2017
  Faste aftaler, korte og tydelige beskeder, når spillerne er stressede, og fokus på leadership og hierarki i truppen. Team Danmarks sportspsykologiske konsulent, Greg Diment, har sammen med landstræner Nils Nielsen gennem mere end tre år haft fokus på at udvikle og forberede kvindelandsholdet i fodbold mentalt på EM i juli.
  Sportspsykologi / Team Danmark
 • 23.06.2017
  De danske orienteringsløbere tager til VM i Estland med medaljeambitioner, og sportspsykologi har været en vigtig del af forberedelserne.
  Sportspsykologi / Team Danmark

Video

 
Hjemmebane - Fordel eller ulempe?
Man siger, det er en fordel at være på hjemmebane, men det kan også skabe et ekstra pres og større forventninger. Så hvordan sikrer man, at hjemmebanen bliver en fordel og ikke en ulempe? Se med i videoen.
Luk

Del