vi kÆmper for guld
 
Vi kæmper for guld
Team Danmark arbejder på at optimere rammerne for Danmarks bedste sportsfolk. Det gælder ude i kommunerne, for talenterne og på områder som faciliteter, forskning og vilkårene for atleterne og den sportslige ledelse.
 

Aktuelle temaer 53  Artikler

Elitekommuner  

 
Team Danmark samarbejder med 22 Elitekommuner i hele landet for at udvikle talentmiljøer på internationalt niveau.

Talentarbejde  

 
Et talent er en ungdomsatlet med kompetencer og færdigheder i en sportsgren, som sandsynliggør en langsigtet udvikling til senioratlet på højeste internationale seniorniveau.

Forskning  

 
Det handler om at optimere de danske chancer for guld. Derfor er forskning centralt i Team Danmarks arbejde.

Kompetenceudvikling  

 
Team Danmark vil i perioden 2017-2020 styrke trænernes og sportschefernes faglige niveau og kompetencer.

Tre indsatsområder  

 
Team Danmarks har identificeret tre indsatsområder frem mod OL i Tokyo 2020. Indsatsområderne skal skabe endnu bedre resultater fra de danske atleter ved EM, VM og OL.
 

UDVALGTE VIDEOER 109 VIDEOER I ALT SE MEDIE ARKIV

 
15.03.12 Hverdagen for unge elitesportsfolk i Horsens Kommune Horsens er en af de 18 kommuner, Team Danmark har et samarbejde med. Her er man nået rigtig langt i forhold til at gøre hverdagen lidt lettere for de helt unge elitesportsfolk.
15.03.12 Gør fremtidens medaljer mulige Team Danmark har en flerstrenget og intergeret strategi for arbejdet med talentudvikling, hvor samarbejdet med forbund, elitekommuner og vidensinstitutioner er et centralt omdrejningspunkt.
15.03.12 En hverdag der fungerer for unge sportsfolk Hos Team Danmark skaber vi optimale forhold for de unge talenter. De kan træne dagligt i Brøndby - tæt på Team Danmarks eksperter. Vi tilbyder billig bolig og madordning i omgivelser nær træningsfaciliteterne.

 
1040
Atleter
21
Elitekommuner
8
Forsknings-projekter lige nu
5
Elitecentre
Luk

Del