vi kÆmper for guld
 

Basalkurser

Kurserne henvender sig til eliteudøvere i Team Danmark-regi, atleter med en træningsmængde på omkring 15 timer om ugen samt deres trænere og forældre.

Sportsernæring
Team Danmark udbyder i samarbejde med elitekommunerne et 3-timers kursus i basal sportsernæring.

Formålet med kurset er at kvalificere elitesportsfolk til at sammensætte og indtage en kost, som lever op til anbefalingerne indenfor elitesport. Målet er at give elitesportsfolk mulighed for at tilegne sig viden om sportsernæring og anvende denne viden i den daglige træning.

Sportsskader
Team Danmark udbyder i samarbejde med elitekommunerne et 4-timers kursus om sportsskader.

Vores fysioterapeuter og læger kender den forvirring og ængstelse, som eliteudøvere oplever i forbindelse med deres skader. Kurserne indeholder teoretisk basisviden og praktiske råd om, hvordan skader kan forebygges og behandles.

Målgruppe
Primær: Gratis deltagelse.
Eliteudøvere i Team Danmark-regi.

Sekundær: Brugerbetaling - fastsættes lokalt.
Eliteudøvere udenfor Team Danmark-regi, som træner minimum 10 timer pr. uge.

Ledsager: Gratis deltagelse.

Sportspsykologi
Team Danmark udbyder i samarbejde med elitekommunerne kurser i sportspsykologi for både atleter og deres trænere.

Atletkurset er et 8-timers kursus, der består af en introduktion til mentale færdigheder samt life skills. Trænerkurset er et 16-timers sportspsykologisk kursus, der udover mentale færdigheder og life skills, også vil indeholde teampsykologi og opbygning af gode træningsmiljøer.

Team Danmark udbyder også 2-timers kurser i life skills for lærere og forældre til talenter på idrætsskoler eller ungdomsuddannelser.

 

 

 

Følg os

Luk

Del