vi kÆmper for guld
 

Castus er ny Team Danmark-partner
23.03.15
Sportsernæring / Team Danmark

Castus, der producerer frugtstænger og frugtpålæg, er ny kommerciel partner med Team Danmark. Samarbejdet løber foreløbigt frem til efter OL i Rio, og det første resultat af det nye partnerskab - en ny ”Castus Sport” – er på hylderne i forretningerne i løbet af de kommende uger.
Det første resultat af det nye partnerskab er ”Castus Sport”, en naturlig sportsbar baseret på tørret frugt, som er udviklet i tæt samarbejde med Team Danmarks diætister og en række verdensklasseatleter.
 
Den nye sportsbar giver både atleter og motionister mulighed for nem og god energi i forbindelse med deres træning, ligesom Castus Sport også fungerer som delen af et sundt mellemmåltid og den sunde snack på farten.

”Vi er glade for og stolte over vores nye samarbejde med Team Danmark”, siger salgs- og marketingsdirektør fra Castus, Jan Sterobo, og fortsætter:  ”Samarbejdet ligger i naturlig forlængelse af vores interesse i at sikre det naturlige og gode mellemmåltid. Med Castus produkter har vi et ønske om at tilbyde forbrugerne produkter, der indgår i en sund og varieret kost, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Sammen med Team Danmarks ernæringsfysiologer har vi udviklet tre varianter af Castus Sport, som vi tror, forbrugerne vil tage godt imod”.
 
Det bedste fra to verdener
Samarbejdet med Team Danmarks ernæringsfysiologer har tilført Castus´ produktudvikling vigtig viden om, hvad der skal til for at yde optimalt, både fysisk og mentalt. Året rundt, til træning og til konkurrence sørger diætisterne for, at de Team Danmark-støttede atleter får den optimale energi, så de kan yde optimalt.
 
Team Danmarks store indsigt i sportsernæring kombineret med Castus ønske om at producere en naturlig sportsbar er således et rigtigt stærkt udgangspunkt for udviklingen af produkter, som kan bruges i forbindelse med træning men også som en nem og naturlig snack og en del af et sundt mellemmåltid.
 
Sportsdiætist Christina Nielsen fra Team Danmark har været med til at udvikle ”Castus Sport”, og hun fremhæver vigtigheden af, at både atleter og motionister får spist rigtigt i forbindelse med deres træning:

”Når du træner hårdt, er det afgørende at få tanket kroppen op –  både under og lige efter træningen. Jeg synes, at vi med ”Castus Sport” har været med til at udvikle en naturlig sportsbar, der både har det rette indhold, den rigtige størrelse og en række gode smagsvarianter. Vores nye samarbejde med Castus gavner således både de Team Danmark støttede atleter og de mange ambitiøse motionister i Danmark, så denne type produktudvikling giver rigtig god værdi,” siger Christina Nielsen.

I forbindelse med lanceringen af de nye sportsbarer vil danskerne møde en række af de Team Danmark-støttede atleter med stort OL-potentiale – blandt andre roeren Fie Udby Erichsen, svømmeren Victor Bromer og cykelrytteren Rasmus Quaade.
 
Castus´ samarbejde med Team Danmarks ernæringsfysiologer omkring produktudvikling fortsætter, og flere produkter i samme kategori som ”Castus Sport” vil formentlig komme i handlen i de kommende år.

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Følg os

Kontakt

Jan Sterobo
Salgs- og marketingsdirektør Castus A/S
Tlf. 2011 5960


Steen Fladberg
Direktør Sport One Danmark
Tlf. 2332 8395.

Fakta

Castus Sport fungerer godt som en naturlig tilførsel af energi under sport samt som del af et restitutionsmåltid efter endt træning. Under lange træningspas eller konkurrencer er baren et velegnet supplement til typiske sportsprodukter, da den tilfører en god variation i form af smag og konsistens.

Sport One Danmark

Sport One Danmark A/S er idrættens kommercielle selskab, ejet af Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund. Formålet er at skabe den bedst mulige platform for et samspil mellem dansk erhvervsliv og de unikke rettigheder og kompetencer i dansk idræt.

Ud over Castus har Team Danmark i øjeblikket følgende partnere: Kohberg, e-Boks, Fitness DK og Adecco. Derudover har Team Danmark og DIF følgende olympiske partnere: Bilka, Føtex, Netto, Deloitte, Nordea, Arla, Købstædernes Forsikring  samt DONG Energy.

Luk

Del