vi kÆmper for guld
 

Nyt udviklingsnetværk for sportspsykologiske konsulenter
07.04.17
Sportspsykologi / Team Danmark

Nyt udviklingsnetværk skal støtte fremtidens sportspsykologiske konsulenter i at udvikle deres praktiske færdigheder efter endt uddannelse.
Team Danmarks udviklingsnetværk er målrettet unge uddannede sportspsykologiske konsulenter med praktiske erfaringer. I netværket vil der i løbet af året være en række aktiviteter, der over tid skal sikre bedre kvalitet af den anvendte sportspsykologi i Danmark. Hidtil har sportspsykologiske konsulenter kun haft få muligheder for at få støtte og rammer for at udvikle deres praktiske færdigheder efter endt uddannelse.
 
”Vi håber, at vi med det nye udviklingsnetværk kan skabe et større fællesskab omkring anvendt sportspsykologi i Danmark og på den måde være med til at støtte unge sportspsykologiske konsulenter i deres udvikling,” siger Carsten Hvid Larsen, der er sportspsykologisk konsulent i Team Danmark.
 
For at indgå i Team Danmarks udviklingsnetværk skal du være uddannet cand. scient., cand. psyk., european master eller have hovedfag i idræt og bifag i psykologi (eller omvendt).
 
Uanset uddannelsesbaggrund skal du være specialiseret i sportspsykologi, og ud over din uddannelse skal du have et til to års erfaring fra sportspsykologisk arbejde med enkeltatleter, hold, et akademi eller lignende.
 
Netværket er altså for sportspsykologiske konsulenter, der allerede arbejder med atleter, og som har ambitioner om at arbejde med sportspsykologi fremadrettet.
 
Yderligere info
Du kan læse mere om Team Danmarks udviklingsnetværk og Team Danmarks netværk af sportspsykologiske konsulenter her.
 
Ansøgning
Hvis du vil være en del af Team Danmarks udviklingsnetværk, så send dit CV til Carsten Hvid Larsen, chla@teamdanmark.dk.
 
Hvis du har spørgsmål, så ring eller skriv til Greg Diment, gmdi@teamdanmark.dk, tlf.: 21757973.

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Følg os

Kontakt


Carsten Hvid Larsen
Sportspsykologisk konsulent
Telefon: 3131-0111
E-mail: chla@teamdanmark.dk
 
Greg Diment
Sportspsykologisk konsulent
Telefon: 2175-7973
E-mail: gmdi@teamdanmark.dk

Luk

Del