vi kÆmper for guld
 

3-2-1… Om en uge starter OL i PyeongChang
02.02.18
Team Danmark

17 atleter er klar til at repræsentere Danmark ved Vinter-OL, der starter om præcis en uge. Team Danmark har fulgt deres forberedelser.

Det danske hold til vinter-OL i PyeongChang består af tre speedskatere, to curlinghold (kvinder og herrer), to alpinister, en langrendsløber og en freestyler. Dermed stiller Danmark med det næststørste hold nogensinde kun overgået af Vinter-OL i 2010 med 18 danske atleter på pisterne og isen i Vancouver.

Følg med

De er otte timer foran i PyeongChang, så du skal sætte vækkeuret og lave en aftale med chefen om, at det er okay at møde op med lidt trætte øjne. Det er trods alt i en god sags tjeneste; nemlig for at heppe på de seje danske atleter. Det er Discovery Networks (Eurosport), der sammen med DR har rettighederne til de olympiske lege i Sydkorea. Det betyder, du skal have Eurosport, Kanal 5 og DR-kanalerne for at se det meste fra Vinter-OL. En af dem, der helt sikkert stiller vækkeuret, er kulturminister Mette Bock:

”Otte timer er næsten den mest uheldige tidsforskel, der kan være, men jeg er sikker på, at både jeg og mange andre danskere vil følge med - også selvom det ligger om natten,” siger Mette Bock.

Se det foreløbige program for de danske atleter ved Vinter-OL her

Kom tæt på atleterne

Team Danmark har fulgt atleterne i nogle af forberedelserne frem mod OL. Se med her:

Team Stjerne: Sådan træner vi frem mod OL

Speedskater: OL kommer tættere på

Fotoshoot med OL-atleterne

OL-atleterne får medietræning

Præsentation af Danmarks fanebærer til OL

Tilmeld nyhedsbrev Her kan du tilmelde dig Team Danmarks mailingliste

Følg os

Fotoshoot med OL-atleterne

Speedskater: OL kommer tættere på

OL-atleterne får medietræning

Team Stjerne: Sådan træner vi frem mod OL

Luk

Del