Doping hører ikke hjemme blandt atleter og er ikke foreneligt med idrættens etik og idealet om en fair og ligeværdig konkurrence.

Team Danmark samarbejder med Danmarks Idrætsforbund om at bekæmpe dopingmisbrug i dansk idræt. Brug af doping er ikke foreneligt med idrættens etik og idealet om en fair og ligeværdig konkurrence.

I Danmark er dopingbekæmpelsen organiseret i Anti Doping Danmark, som er et uafhængigt agentur mellem Kulturministeriet og idrættens organisationer, som skal koordinere og styrke indsatsen mod doping.

ADD's medicin-app

Med Anti Doping Danmarks medicin-app kan du let og hurtigt finde information om, hvorvidt medicin er tilladt eller forbudt i henhold til Dopinglisten. 

Hent app'en her:

default-thumbnail

Sådan foregår en dopingkontrol

Se, hvordan en dopingkontrol foregår. Hør også de tre eliteidrætsudøvere Anders Antonsen (badminton), Emilie Beckmann (svømning) og Peter Rosenmeier (parabordtennis) fortælle om dopingkontrol. (video produceret af AntiDopingDanmark)

Yderligere

oplysninger

Links

 • Anti Doping Danmark

  Anti Doping Danmark (ADD) har til opgave at fremme integriteten i idrætten gennem bekæmpelse at doping i idrætten gennem forebyggelse og kontrol.

 • Dopinglisten

  Dopinglisten er WADA’s oversigt over forbudte stoffer og metoder.

 • Ren vinder

  Ren Vinder er et E-læringsprogram for idrætsudøvere og støttepersonale. Gennem syv korte moduler vil du lære det vigtigste om antidoping.

 • Stop doping

  Her kan alle trygt og anonymt indberette eventuel information om doping til ADD.

TEAM DANMARK