Talentudvikling og uddannelsesområdet er en hjørnesten i Team Danmarks arbejde med udvikling af dansk eliteidræt. Nu opruster vi og søger en medarbejder, der kan hjælpe os med at skabe endnu bedre rammer og vilkår for den næste generation af atleter.

01. October 2024

Team Danmark har et skærpet strategisk fokus på talentudvikling, hvor talenter i en god hverdag med sport, uddannelse og personligt liv kan støttes i at nå verdenseliten. Vi søger en engageret kollega, der vil være med til at styrke danske talenters vej til verdenseliten i et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner og Team Danmark Elitekommuner omkring både sportslig og uddannelsesmæssig udvikling. 

Dine væsentligste arbejdsopgaver bliver:

Dual Career: 

  • Uddannelses- og erhvervskarriererådgivning af Team Danmark-atleter (Dual Career). 
  • Udvikle og vedligeholde samarbejdet med Team Danmarks uddannelsespartnere på ungdoms-og videregående uddannelser. 
  • Samarbejde og rådgivning af forbund og Team Danmark Elitekommuner omkring Dual Career. 
  • Igangsætte og følge op på konkrete projekter med Team Danmark Elitekommuner, forbund og uddannelsesinstitutioner omkring Dual Career og talentudvikling. 
  • Bidrage til vidensudvikling gennem deltagelse i forskningsprojekter, evalueringer m.m. 
  • Indgå i politisk samarbejde med Team Danmark Elitekommuner, DIF og relevante ministerier.  
  • Deltage i udvikling og implementering af nye koncepter og strategier inden for Dual Career. 

 

Talentudvikling i samarbejde med Team Danmark Elitekommuner: 

  • Samarbejde og rådgive Team Danmark Elitekommuner vedrørende talentudvikling og elitesport. 
  • Rådgive og understøtte samarbejdet mellem specialforbund og Team Danmark Elitekommuner. 
  • Samarbejde internt og eksternt omkring talentudvikling i relation til forbunds- og elitekommunesamarbejde. 
  • Igangsættelse og opfølgning på konkrete projekter med samarbejdspartnere som DIF, specialforbund, Team Danmark Elitekommuner mv.  
  • Deltage i udvikling og implementering af ny viden og strategier i forbindelse med elitekommunesamarbejdet. 

 

Dit primære arbejdssted bliver Idrættens Hus i Brøndby, men du skal forvente en del møde- og rejseaktivitet i ind- og udland. Stillingen indebærer lejlighedsvis aften- og weekendarbejde. 

 

Ingen kan alt, men vi forventer, at du har flere af følgende kvalifikationer og erfaringer:

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse gerne på kandidatniveau og flere års erfaring inden for Dual Career og/eller talentudvikling fra en uddannelsesinstitution, forbund, andet sportsligt miljø eller Elitekommune. Du har viden om elitesport og de præmisser, der gør sig gældende. Du formår at navigere i et politisk landskab, kender til politiske arbejdsgange på lokalt og nationalt niveau og er vant til at samarbejde med en bred vifte af interessenter. 

 

Vi lægger desuden vægt på, at du: 

  • Kan skabe og vedligeholde relationer til både atleter og samarbejdspartnere. 
  • Arbejder struktureret og selvstændigt og kan skabe konkrete resultater i komplekse projekter. 
  • Har erfaring fra egen sportskarriere. 
  • Har personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner. 
  • Stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner. 

 

Vi har en uformel tone og god stemning i det daglige arbejde, så er du udadvendt, har humor og en positiv tilgang til opgaver og samarbejde, vil du passe godt ind. 

Kontaktinfo og ansøgningsfrist:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder for Karriere og Talentudvikling, Christina Teller, på 23267610 og [email protected] 

Ansøgning sendes til [email protected] senest d. 31. oktober 2024 kl. 12.00. Ansøgning og relevante bilag bedes sendt i en samlet PDF. 

Vi afholder samtaler fredag d. 15. november 2024 og evt. 2. runde samtaler mandag d. 18. november 2024. 2. runde kan indeholde fremlæggelse af en hjemmeopgave. 

Samtalerne finder sted i vores lokaler i Idrættens Hus i Brøndby. 

Løn og tiltrædelse:  

Vi er klar til at byde dig velkommen d. 1. januar 2025. Stillingen er på fuld tid. Løn er efter kvalifikationer. Arbejdssted er Idrættens Hus i Brøndby. 

 

Om Team Danmark

Team Danmark er en offentlig selvejende institution under Kulturministeriet, som varetager den overordnede koordinering og udvikling af dansk eliteidræt på en social og samfundsmæssig forsvarlig måde.

Derfor arbejder Team Danmark på at forbedre rammer og vilkår i bl.a. uddannelsessystemet, og vi arbejder hver dag tæt sammen med specialforbund, landstrænere og atleter om at skabe store danske præstationer på alverdens sportsarener.

Læs mere her

Yderligere 

oplysninger

Kontakt

Links

  • Dual career

    Team Danmark arbejder for at sikre gode og fleksible vilkår for talenter og eliteatleter under uddannelse. Vi kalder det dual career.

  • Talent

    Team Danmarks talentarbejde bygger på stærke værdier og på den nyeste viden om træning af børn og unge. Sammenhængende talentstrategier er nøglen til succes i eliteidræt.

Tilmeld dig vores nyhedsmail